Se NHL live på stedet

Dersom du er en av de som tripper og venter på at hockeysesongen skal starte, hvorfor ikke planlegge en reise til USA? Dette er et av de største landene når det gjelder hockey. Hockey-sesongen begynner som oftest på høsten i oktober, og varer til april året etter. Dette er den perfekte tiden for å oppleve USA, samt få med seg braute karer som slår hockey-pucker på isen.

Opplev forskjellige hockey-byer

Å reise på en tur som er tilpasset hockey-opplevelser er noe de fleste hockeyentusiaster drømmer om å kunne gjøre. Reis for eksempel til Detroit for å oppleve Red Wings, eller Chicago for å oppleve Blackhawks. Dette er noen av de store og kjente i utlandet. Bestiller du i tillegg en skreddersydd tur med GO Sport Travel, kan du få akkurat den hockeyturen du ønsket deg.

Ikke bare hockey

Å reise på hockeytur betyr også at du får med deg andre opplevelser. Du er tross alt i en storby, og kan finne på ting mellom kampene. Dra på sightseeing, shopping eller spis god mat. Befinner du deg for eksempel i Chicago kan du gå langs Riverwalk, se kjent kunst ved The Art Institute og Willis Tower, eller ta deg en tur i den kjente Millenium-parken.