Finn de beste sportsreisene på nettet

Nordmenn reiser i hopetall over til fotballens mekka, England, for å se favorittlaget sitt og ta inn over seg stemningen når flere tusen mennesker med lidenskap for klubben sin samles på et intimt sted. I tillegg til den gode stemningen på kampdag, er også den engelske pubkulturen i forbindelse med fotball, en ting en ikke kan gå glipp av. Antallet nordmenn som drar på fotballturer til England, har bare steget de siste årene, og vi kommer neppe til å slutte å reise i nærmeste fremtid. Det blir bare lettere å komme seg over dammen for en billig penge. Ettersom etterspørselen har blitt så stor, er også mulighetene mange.

Mange muligheter

Med avganger fra Gardermoen kan en komme seg til de aller fleste flyplasser i England, med forskjellige flyselskap. De mest populære byene for norske turister er byene med de største klubbene – som Manchester, Liverpool og London. Sider som Gosporttravel.com gjør det enkelt for nordmenn å få en mulighet til å oppleve Manchester City, ved å tilby praktiske pakkereiser for sportsinteresserte. Også om valget har falt på et av lagene som ikke er sett på som et av de seks største lagene i ligaen, er mulighetene gode. Enkelte steder må en kanskje innom en mellomlanding, men dette løses enkelt ved hjelp av prissammenligningssider på nett.

Billettfella

En felle det kan være enkelt å falle i er at en blir litt for grådig i sin jakt på kampbilletter. Kjøp billettene gjennom autoriserte forhandlere som samarbeider med Premier League eller klubben. Etablerte og kjente reiseselskap tilbyr også billetter, og kan være litt dyrere enn andre steder, men det er i det minste trygt og med garanti. Finner en billetter som er mye billigere enn alle andre steder, bør du dobbeltsjekke nøye om selgeren/firmaet er til å stole på. En fin regel å bruke er: Høres det for godt ut til å være sant, er det som regel det.